نکات زوج درمانی

زوج درمانی

گاهی زوجینی که زندگی خود را با عشق، علاقه و عواطف عمیقی آغاز نموده اند، با گذشت زمان متوجه مشکلات،  تفاوت های اساسی و تعارض هایی در رفتار و شخصیت یکدیگر می شوند؛ آنها می خواهند با بحث و درگیری مداوم به بهبود اوضاع کمک کنند؛ اما پس از مدتی به جای پیشرفت رابطه، درعمق مشکلات خود فرو رفته و یا با وجود داشتن فرزند خود را در مرداب رابطه پرتنش گرفتار می بینند. با از دست رفتن آرامش، احساساتشان نیز نسبت به هم تغییر و فکر می کنند که شاید در انتخاب خود اشتباه کرده اند.
پس از مراجعه در اتاق زوج درمانی تمامی این مسایل به شیوه تخصصی و با آرامش مورد شناسایی، بررسی و درمان  قرار می گیرند و زوجین نقش خود را در استمرار یا تنش رابطه پیدا می کنند.

اهمیت درمان

ازدواج یکی از مراحل مهم در زندگی هر فرد است؛ زیرا داشتن یک رابطه موفق و یا ناموفق بر سلامت جسمانی و سلامت روانشناختی فرد تاثیر مستقیم می‌گذارد. تحقیقات نشان می‌دهد سال های اول زندگی مشترک، سخت‌ترین سال های یک رابطه زناشویی است. پس افراد در این دوران، تعارض‌های بیشتری را تجربه خواهند کرد. درصورت فقدان آگاهی جهت مدیریت چالش ها، به رابطه‌ آسیب های جدی می رسد. تمام ازدواج ها از این چهار مرحله عبور خواهند کرد: ۱- درگیری عاطفی ۲- ماه عسل ۳- تعارض و چالش ۴- حل مسئله و سازگاری پویا، تا به بلوغ و پختگی پایدار برسند. زوجین معمولا در مرحله تعارض به ما مراجعه می‌کنند. در صورتی که با کمک روانشناس به خوبی از این مرحله گذر کنند، وارد مرحله سازگاری شده و رابطه موفقی را تجربه خواهند کرد.