کارگاه شارژ اعصاب

من معتقدم اگر استرسمون بیشتر یا کمتر از حد نرمال بشه، خشم و عصبانیت اگر بیشتر از حد طبیعی بشه، تو بحران ها و مشکلات زندگی کم بیاریم وقفل کنیم، ندونیم با فکر مشغولمون چه کنیم، نه گفتن بلد نباشیم و اجازه سوء استفاده به دیگران بدیم، ندونیم ارتباط برقرار کردن و گوش کردن و شنیدن چطوریه، به حقوق دیگران احترام نذاریم، خلاقیت تعطیل باشه، به جای نقد انتقاد کنیم و تیکه بندازیم، بلد نباشیم اختلافامون رو حل کنیم، همیشه زمان از دستمون در بره، خودمون رو نشناسیم و نتونیم در جایگاه دیگران قرار بگیریم، رفته رفته باطریه اعصابمون خالی می کنه!
بعدش بدنمون قطعا درگیر میشه. یعنی دچار بیماری های روان تنی میشیم. روح و روان هم همینطور! یه استرس همیشگی. یه غم و ناراحتی زیاد. شاید وسواس و پرخاشگری. اعتماد بنفس به شدت افت می کنه. دیگران مارو به رسمیت نمیشناسن. احساس بی ارزشی می کنیم. دست و پامون رو گم می کنیم. در نتیجه خنده، شادی و آرامش خیلی کم رنگ میشه. در کارگاه شارژ اعصاب ما میخوایم اعصابتون رو با آموزش مهارت های زندگی شارژ کنیم.

ماهرانه زندگی می کنید؟

در زندگی پر تنش و پرچالش امروزی ماهرانه زندگی کردن نه تنها هنر، بلکه ضرورت است.

هنگام عصبانیت چه می کنید

گاهی شاید حتی تن صدای بالا شما را مجبور به عذرخواهی کند چه برسد به پرخاشگری!

قاطعیت چقدر برایتان مهمه

ارتباط حرفه ای، ابراز احساسات، بیان خواسته ها، نه گفتن و دفاع از خود را بیاموزید

تجربه یک ارتباط موفق

حتما می دانید که صحبت کردن، گوش کردن و همدلی، آگاهی از زبان بدن، هنر است.

هنگام بحران چه می کنید

حل کردن مسائل و بحران های زندگی اعتماد بنفس و عزت نفس را افزایش می دهد.

با ما همراه باشید

ما میخواهیم اعصابتان را شارژ کرده و یک حال خوب واقعی را به شما هدیه کنیم.

آشنایی با تله های زندگی

آشنایی با تله های زندگی

تله های زندگی، باورهایی هستند که در دوران کودکی و با الگوبرداری از رفتار والدین در کودکان شکل می گیرند. این باورها در شخصیت بزرگسالی افراد تاثیرگذار بوده و می تواند مسیر زندگی افراد را تغییر دهد.
ممکن است که در دوران کودکی، والدینی داشته باشیم که هرگز اجازه نمی دادند تا کارهای شخصی مان را انجام دهیم. آنها همیشه ما را به چشم یک کودک ناتوان دیده و با کلمه تو نمی توانی ما را تحقیر می کردند. پس از گذشت چندین سال وقتی به سن بزرگسالی رسیدیم احساس بی کفایتی کرده و حتی نمی توانیم تا از پس کارهای معمولی خود برآییم.
یا ممکن است در رابطه های غلط و یا یک الگوی تکراری افتاده باشیم. یعنی ابتدا وارد یک رابطه دوستانه شویم و بعد از مدتی افراد بدون دلیل ما را ترک کنند؛ و یا در حالت عکس ما دیگران به راحتی وابسته و پس از مدتی از آنها خداحافظی کنیم.
ما در کارگاه تله های زندگی به شما بینش می دهیم که چرا برایتان یک الگوی تکراری اتفاق می افتد و این الگوها از کجا نشات می گیرند.
ما در این کارگاه به بررسی انواع طرحواره ها خواهیم پرداخت…

مهارت های ارتباطی

مهارت های ارتباطی

انسان موجودی اجتماعی است، که برای رفع نیازهای اجتماعی نیاز دارد تا با دیگران ارتباط برقرار کند. این ارتباط به صورت کلامی و یا غیرکلامی انجام می شود.
بعضی از افراد مهارت های ارتباطی را به خوبی آموزش دیده اند و از آن در روابط اجتماعی خود استفاده می کنند. اما بسیاری از افراد دارای ضعف در این مهارت هستند. به همین دلیل برای برقراری ارتباط با دیگران با مشکلاتی روبه رو می شوند.
مهارت های ارتباطی شامل مهارت انتقال پیام و دریافت آن است.
مهارت انتقال پیام، شامل مهارت های ارتباط کلامی و غیرکلامی است. مهارت ارتباط کلامی شامل اصوات و جملاتی است که منجر به انتقال اطلاعات می گردد. در مهارت غیر کلامی به نحوه چگونگی استفاده از زبان بدن اشاره دارد.
همچنین مهارت دریافت پیام به مهارت خوب گوش دادن نیز اشاره می کند.
ما در این کارگاه مهارت ارتباط موثر و سالم را آموزش داده و به شما می گوییم تا از آن چگونه استفاده کنید.

مهارت های ارتباطی